ingenieurvacaturebank vacature en freelance opdrachten voor ingenieurs

Ingenieur inhuren

Ingenieur inhuren

Ingenieur Vacaturebank biedt een netwerk voor bedrijven om ingenieur vacatures te voorzien van sollicitanten en (hopelijk) geschikte kandidaten. Daarnaast is het mogelijk om via ons team personeel in te huren voor opdrachten en projecten. Het team van Ingenieur Vacaturebank kan jou hier dan ook bij ondersteunen. 

Wat voor ingenieurs kan je inhuren? 

Via ons netwerk is het mogelijk om verschillende technisch specialisten en ingenieurs aan te trekken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld werkvoorbereiders, bouwkundige ingenieurs, civiel technische ingenieurs, cost ingenieurs, werktuigbouwkunde, technisch tekenaars en constructeurs, calculators en chemisch ingenieurs. Daarnaast is het ook mogelijk om mbo en hbo geschoolde technisch specialisten in te huren zoals monteurs. 

Het netwerk van Ingenieur Vacaturebank

Het netwerk van Ingenieur Vacaturebank bestaat uit een combinatie van ingenieurs en technische specialisten die job alerts ontvangen bij nieuwe vacatures, social media volgers én een groot aantal dagelijkse website bezoekers vanuit Google en direct verkeer. 

Wat kost het inhuren van een ingenieur?

De kosten van het inhuren van een ingenieur kunnen flink uitéén lopen en zijn sterk afhankelijk van de kwalificaties van de specialist die wordt gezocht. Zo liggen de tarieven voor een werkvoorbereider en monteur natuurlijk ver uitéén. Wanneer je meer te weten zou willen komen over de kosten tot het inhuren van een ingenieur of technisch specialist. Dan is het verstandig om even contact op te nemen via [email protected]